Zondag 2 april, 15.00 uur: Harpconcert door Miranda Janse

‘Franse Romantiek’

Programma

Sarabande en Ground                              William Croft

The minstrel's adieu to his native land     John Thomas

Étude mélodique                                       Alphonse Hasselmans

Impromptu-Caprice                                   Gabriel Pierné

Variations sur un thême dans le style ancient   Carlos Salzedo

Etude de concert                                      Félix Godefroid

Sonate                                                     Paul Hindemith

Op zondagmiddag 2 april geeft Miranda Janse een harpconcert in de Bonifatiuskerk aan de Van Vredenburchweg 69 in Rijswijk. Het concert heeft de titel ‘Franse Romantiek’ en begint om 15.00 uur. Het bestaat uit werken van William Croft (Sarabande en Ground), John Thom-as (The minstrel's adieu to his native land), Alphonse Hasselmans (Étude mélodique), Gabriel Pierné (Impromptu-Caprice), Carlos Salzedo (Variations sur un thême dans le style ancient), Félix Godefroid (Etude de concert) en Paul Hindemith (Sonate).  

Miranda Janse volgt de Bacherloropleiding van Codarts en krijgt regelmatig jazz- en improvisatielessen. Ook heeft zij kamermuzieklessen gevolgd. Zij treedt regelmatig op in verschillenden settingen (kamermuziek, solo, orkest, begeleiding) in binnen- en buitenland. Miranda Janse is uitgekozen om een project te mogen spelen met de beroemde, Russische dirigent Valery Gergiev. Ze nam deel aan masterclasses van onder andere Lavinia Meijer en Anneleen Lenaerts.

Dit harpconcert, is onderdeel van de concertserie Muziek in de Bonifatius. Het concert begint om 15.00 uur en duurt een uur. De toegang is gratis. Na afloop is er een deurcollecte en de mogelijkheid een glaasje te nuttigen in  de Lucaszaal.

HOME