TRIO KODAMA

 

 

Het ensemble bestaat uit Momoko Noguchi viool, Elisabeth Runge altviool en Mileva Fialova cello. Drie enthousiaste leden van het Residentie orkest die naast hun orkestbaan met veel plezier kamermuziek spelen.

Momoko Noguchi

Op 5 jarige leeftijd begonnen met viool spelen volgens de Suzuki-methode. Afgestudeerd aan de Tokyo University of Music and Fine Arts en afgestudeerd (cum laude) aan de Hochschule für Musik und Theater Hamburg in de klassen van professor K. Okayama (Tokyo) en professor W. Rüssmann (Hamburg). Sinds 1993 is Momoko Noguchi verbonden aan het Residentie Orkest. Momoko soleert geregeld in Nederland en Japan.

Elisabeth Runge

De Duitse altvioliste Elisabeth Runge studeerde af aan de conservatoria van Leipzig en Wenen. Na een vaste baan bij het Opernhaus Graz, Oostenrijk, is ze sinds 2006 lid van het Residentie Orkest. Naast haar werk in het orkest remplaceert ze bij de andere Nederlandse orkesten, geeft ze viool- en altvioolles en speelt ze graag kamermuziek.

Mileva Fialova

De Tsjechische celliste Mileva Fialova studeerde aan de Academy of Arts in Praag en aan het Conservatoire de Genève, waar zij de ‘Premier prix de virtuosité’ behaalde. Van 1983 tot 1992 was ze docent aan het Conservatoire de Sion. Mileva nam deel aan diverse concoursen en festivals waaronder het Marlboro Festival. In 1993 trad zij toe tot het Residentie Orkest als plaatsvervangend aanvoerder. Zij speelt ook regelmatig in kamermuziekensembles.

 

Dit concert heeft als titel ‘Un après midi français’

 

 

Programma

 

 

 

 

Bach

Die dreistimmige Inventionen 11 en 8

 

Satie

Ogives 2 en 3

 

Händel

Occasional Oratorio "May balmy peace"

 

Haydn

Trio nr.40 G-groot

 

Kodály

Intermezzo

 

Poulanc

Pastorale

 

Fauré

Pavane

 

Ibert

Cinq Piéces en Trio

 

HOME